måndag 16 februari 2009

Student och fattig? Spartips tajm!





Är du likt många andra fattig som en horunge?









Känner du att alla pengar går till babylon och
att du måste skippa fest & droger för att klara månaden?

Då har jag the tips for you!


Okej, first off, dumpa alla onödiga laster, dom kommer inte hjälpa dig det minsta på vägen ändå och du kommer må mycket bättre utan dom. Vi kan börja med den första och förmodligen värsta lasten av alla:

Mat.

Okej, so a fucker needs to eat right? True story mother gås, men det kan göras så mycket enklare. Släpp alla tankar på stekpanna och kastrull, glöm McDonalds och gyrostallrik och fokusera på ett gemensamt mål per dag.

Vad ska man äta?

Vafan är jag din farsa eller? Ät vad du behagar, men om du inte är helt jävla defensiv kanske du kan ta emot lite tips?

Kontaktlim. Bra jävla kontaktlim kan hålla vilken jude som helst mätt i en vecka. För att vara på den säkra sidan kan du köpa något riktigt jävla kemiskt lim så du kan garantera dig själv effekt. Du vill ju inte vakna upp hungrig mitt i veckan och slösa pengar på sånt. En bra basgrund till allt det här är att köpa en 30 liters trälack dunk och ha ståendes öppen vid sängen så den kan stå och osa. Bäst är om man bor i en studentlägenhet och bara har några få kvadrat att röra sig på så detblir en jämn spridning. För er som bor större kan det hjälpa att doppa trasor i trälacken och sova med över mun & näsa.

Vilka andra laster har vi? Sömn kanske? Ja, jag har inga egentliga tips mot sömn, den kommer lixom automatiskt av mat-ersättnings tipsen, och jag antar att vissa saker ska man inte bekämpa. Sov ut om dagarna, ta 15 timmars sömn 4-5 dagar i veckan och avlös med max 12 timmars sömn resterande dagar.

Sälj alla böcker du köpt till nya studenter, masskopiera upp skiten på biblioteket under ett par dygn och sälj sedan av dig hela jävla encyklopedin du äger. Böcker slöar ner din hjärna & ditt arbete att nå toppen, glöm aldrig det. En hjärna mår bäst vilandes.

Försök att prostituera dig på nätet, ett bra tips där kan vara att vika ut dig under någon stor webcam-tjänst där du tar hutlösa priser för att onanera hemifrån framför äckliga helt anonyma internetmänniskor. Är du en social och utåtgående person kanske du vill göra fältbesök och ha gammaldags prositutions-sex, det funkar bra det också men tar fokus från studier och mat ersättningen kan hämma förmågan att gå/tala ibland..

Sådär, det var lite tips för att klara skolan bättre. Se nu till att ta till er förfan, och kom ihåg, utbildning är nyckeln till framgång, det du får i lim nu får du i livsglädje sen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

glöm för helvete inte att man kan sälja sina trosor och underkläder på nätet!

exempel:

http://www.studentannonser.com/sok.php?kat=41&typer=&lan=&sok=&ok=S%F6k+annons

Tant sa...

Tack för tipset, jag ska genast skrida till verket!